Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

16.06.2020

EP & MrB - Happy rokkenrol! Vol.1

Esa Pulliaisen ja kumppaneitten uusi neljän biisin Ep, rajoitettu 500 kpl:een painos ja toki 10" tämä. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Ilmestyy 28.8.2020.

Kappaleet

A1 Metsämökin tonttu

A2 Tää koskista on vain 

B1 Oi kuuskytviis 

B2 Valtatie 66 

Happy rokkenrollin kappaleet on koottu 70-luvun toisen suomalaisen kovan rockbändin, Jussi & The Boysin ohjelmistosta (se toinen oli tietty Ganes). Boyseilla oli vakiokeikka joka keskiviikko pohjalaisen osuuskunnan eli Bottan salissa. Olin kuulolla joka luojan kerta, koska liverokkenrollin tarjonta oli noihin aikoihin stadissa tosi skyfää. Nuo illat oli tärkeitä mulle muutenkin: tutustuin nimittäin Jussin kitaristiin, joka oli nimeltään Pekka Tammilehto eli Topi, joksi bändikaverinsa häntä kutsuivat.

Topin kitaransoittotyyli oli aika veret seisauttavaa. Yhteinen ihanteemme olikin Link Wray ja se kuului jäbän soitossa selvästi. Ylipäätäns vuodet 1977-1980 oli Jussi & Boysin rokeinta aikaa. Koko posse: Jussi, Ana, Aikka ja Topi olivat kaikki väärentämättömiä rokkareita ja se kuului bändin soitossa. Monet heidän keikkakappaleistaan jatkoivat elämää Topin ja Agentsin ohjelmistossa.

Oli hienoa uusintalevyttää EP & Mr.B:n kanssa nämä kappaleet ja hogata, mikä voima niissä piilee, mutta niin se kuulkaa on - rokkenrollissa on styrkkaa eikä se ikinä tule hyytymään. Oli myös hienoa saada käyttää yhdessä kappaleessa aina kaipaamamme rockin valtakunnan kanslerin, K.W. the Hound Dog Manin ääntä.

Ei muuta ku Cissen sanoin - Happy rokkenrol!

Terveisin Esa

KOKOONPANO 

Kitara: Esa Pulliainen

Piano & laulu: Mr Breathless

Basso: Kai Pulliainen

Rummut: Toni Liimatta

MANAGEMENT & BOOKING

Mr Breathless Productions, Marko Julkunen

Julkunenmarko@gmail.com, puh. 0400 877 527 

[Etusivulle | Kaikki uutiset]