Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

09.08.2011

Hyviä albumiarvioita

Alla muutama poiminta Go Go:n saamista arvioista: 

Soundi: Neljä tähteä. Pekka Laine

Esa Pulliaisen kipparoima Agents jatkaa Go Go -albumilla ylvästä sillanrakennustyötä vuosikertaiskelmän, 1960-luvun popin ja vanhan rock’n’rollin maailmojen välillä. Kansallisaarteen aseman ajat sitten saavuttaneen orkesterin keulilla on uusi laulusolisti Vesa Haaja, ja tutun Agents-cocktailin sekoitussuhteissa ollaan nyt selvästi kallellaan angloamerikkalaisen popin ja viihteen suuntaan. .. Pitkänmatkanorkestereiden on syytä kuitenkin aika ajoin kohottaa kasvojaan ja vetää puhdasta ilmaa keuhkoihin. Todella hyvällä maulla poimittu Go Go tusina toimii Agents-saagassa virkistävänä uuden luvun avauksena.

Helsingin Sanomat: Neljä tähteä. Ilkka Mattila.

Yli 30 vuotta toimineen Agentsin ura etenee varmaotteisesti ja kiireettömästi tuoreimman solistin-vaihdoksen jälkeen. Vaikka yhtye on tiiviisti kitaristi ja tuottaja Esa Pulliaisen käsissä, niin kaikki Agentsin laulusolistit ovat tuoneet yhtyeen linjaan omat pienet muutoksensa. Jos Topi Sorsakosken kausi oli tangon ja beat-iskelmän leimaamaa, ja Jorma Kääriäinen toi mukaan Elvistä ja dramaattis-ta americanaa, niin Haajan aika alkaa svengaavan rhythm&blues –henkisen gogo-musiikin tahdissa.

Rytmi: Neljä tähteä. Pale Saarinen.

“Go Go” -sykkeellä kulkeva, samaa nimeä kantava uutukaisalbumi etenee futarit väpättäen. Tästä ei kukaan vedä meillä edelleenkään paremmaksi.

[Etusivulle | Kaikki uutiset]